THGs nyttårsaftenfest 2023

Dag Henning Valdersnes (til venstre) delte sine tros- og livshistorie på nyttårsfesten og Tro-Arne Bjorvand delte dagens ord. Foto: Mariell Kjelsrud

I år arrangerte sosialkomiteen i Teknisk Hobbygruppe nyttårsfest for medlemmer, venner og familie nyttårsaften. Festen startet allerede kl. 17:00 med  festpyntet og stemningsfulle gjester. Credo Cafe var pyntet og bufeen med kalde og varme retter, kaffe, kake og dessert var på plass. Kveldens gjest med Dag Henning Valdersnes fortalte sin tros- og livshistorie. Det ble også sang og musikk og trekning av kveldens basar.

Sommerfest 2023 og god stemning

Her deler Tor Arne Bjorvand sin livs- og troshistorie til en lyttende forsamling.

Hobbymessen 2023 i Åsane kulturhus

Årets messe ble gjennomført i Åsane kulturhus i begynnelsen av mars. Bildene er fra utstillingene til THG. Det var 170 besøkende til messen. Hobbymessen i Bergen er et samarbeid mellom Norsk Jernbaneklubb avd. Bergen og Teknisk Hobbygruppe. Formålet med messen er at foreninger/lag kan få vise fram sine aktiviteter og enkeltpersoner sin samling av gjenstander. Hobbymessen inneholdt håndarbeid, modellbiler, modellfly, modelljernbane, LEGO, osv. 

THGs sommerfest ble gjenomført i godt lag med mange gjester og medlemmer i god sommerfeststemning. I buffeen kunne man forsyne seg med sjømat og kjøttretter og nydelig dessertbord. Det ble satt av god tid til sang der Geir Asle stilte med gitaren. Ofte på THGs fester er tros- og livshistorien et av høydepunktene på programmet, også denne kvelden. Tor Arne Bjorvand tok oss med på en reise og fortalte om sin livshistorie, alt fra sin tid da han vokste opp i Oslo og på Vennesla,  og sin tid som feltprest i forsvaret. Sin tro har han hatt med seg fra barndommen, og han har vært innom flere forskjellige kirkesamfunn, men nå i lengre tid i Credokirken i Bergen.

Geir Asle, som nettopp har rundet 60 år, fikk gratulasjoner og blomster av klubben. Det ble trukket 30 vinnere av sommerbasaren og noen ble sittende igjen lenge etter at de fleste var gått i interessante samtaler. Klubben er svært takknemlige til Klaudia og Geir Asle som står bak det meste av det som skal gjøres for å gjennomføre denne sommerfesten: Takk!

Nyeste kommentarer

05.01 | 20:52

Hei jeg er ny og vil gjerne komme den 7 januar. Hva er adressen til dere? Jeg prøver meg på å bygge opp tog bane.

05.09 | 11:26

Hei, hvor er det mulig å få tekniske opplysninger om flåmsbanen?

11.10 | 13:37

open-source

02.10 | 07:02

calculating

Del denne siden